Skip to content

Vælg den workshop, der passer til jeres behov

 

Nutidig og moderne mosaikkunst kombinerer klassiske materialer og en bred variation af andre materialer og veksler mellem klassisk/traditionelle og moderne teknikker. På den måde skabes der en rigdom af muligheder og denne kunstneriske metode er en af de mest udviklede kunstformer i dag.
Selvom teknikken er simpel og tilgængelig, kan den praktiske udførelse, virke kompliceret og skræmmende, for dem der endnu ikke har prøvet det.
Det kræves ingen særlige forudsætninger at lave mosaik, bortset fra en æstetisk sans, som vi alle har, samt en indstilling til at arbejdes natur er af en langsom karakter.
Mosaik kan laves på urtepotter, taburetter, hylder, en træplade kan blive til et billede, mosaik som rammen omkring et spejl, en lille bordplade, en stor sten kan beklædes og alt muligt andet så langt fantasien rækker.

Untitled-2

Kommende workshops:

Følg med på Facebook

 

Pige-mosaik

Børneworkshop

Workshopen er rammen om et forløb, hvor den enkelte elev vil få lejlighed til at arbejde på at udvikle sin egen stilart indenfor tegning, maling og skulpturering.
Jeg vil starte hver gang med et praktisk oplæg til hele gruppen. Og vil undervejs i forløbet introducere relevante praktiske principper og teknikker samt kunsthistorisk viden.
Der forudsættes ingen speciel erfaring indenfor området for at deltage. Det vigtigste er nysgerrighed og lyst til at eksperimentere med farver og former i både velkendte og ukendte materialer.

Billedhold for 12-17 årige.

Brugskunst / Trash-formation

Har du et pulterrum eller andre gemmer fyldt med gamle ting og sager, som du helt sikkert vil få brug for engang, der mangler bare lidt…
Her tilbydes et kursus, hvor du kan medbringe “trash” og transformere det til “beauty”.
Bring et gammelt værdiløst møbel og gå hjem med en smuk brugsgenstand. Du kan lære at male med nye og gamle teknikker. Ved at male lag på lag i forskellige farver og nuancer, anvende skabeloner og lak med pigment, kan dit møbel genopstå i en ny og bedre udgave.

Kurset henvender sig til alle, der har lyst til at lære at se på velkendte ting med nye øjne og udfordre deres egen kreativitet.

bord-under-bearbejdning
Untitled-3

Modellering af lerskulpturer

Kurset har til formål at øve evnen til at skabe figurer i ler.
Deltagerens egen kropsoplevelse og kropsfornemmelse vil danne model for figurerne. Hver enkelt figur skabes som et ydre skulpturelt udtryk for en indre kropslig sansning.
Kurset henvender sig både til begyndere og øvede.